Selecteer een pagina

Sinds september 2021 hebben wij een nieuwe dirigente: Nadja Voigt. Wij zijn heel blij met haar muzikale en deskundige leiding! Nadja stelt zich graag even voor.

Mijn naam is Nadja Voigt, al meer dan 20 jaar zangdocente en zangeres.

Met veel plezier begeleid ik in mijn zelfstandige lespraktijk individuele zangers, kleine vocaal ensembles en koren. Ik ben graag in verbinding met mensen. Het gebruik van de eigen stem en het samen zingen is voor mij een manier hiervoor. Het geeft mij veel voldoening en ik vind het boeiend hen te ondersteunen in hun persoonlijke en vocale ontwikkeling.

Na mijn studie zang (Jazz, lichte muziek) aan het Rotterdams Conservatorium te hebben afgerond, kwam ik in 2005 in aanraking met de Methode Lichtenberg. Deze methode betekende een ommekeer in mijn lesgeven en eigen zingen. Als meest bevrijdend ervoer ik het mogen loslaten van een voorgegeven klankideaal en het mogen ervaren van mijn eigen klank via mijn sensorische waarneming. Het is een prachtige methode die ik dan ook graag wil doorgeven aan mijn leerlingen en koorleden.

Sinds september 2021 heb ik de muzikale leiding over Popkoor Sing2Enjoy. De meeste voldoening ervaar ik als de zangers echt luisteren naar elkaar en alle stemmen bij elkaar komen tot een mooi geheel. En als het koor dan ook nog geraakt is door zijn eigen klank is voor mij de avond rond!

Pin It on Pinterest

Share This