Selecteer een pagina

‘Mijn hartewens is om vreugde te brengen, mijn liefde voor creatieve expressie, schoonheid en magie met de wereld te delen en mensen daarmee te raken!’

Stephanie Lehmann (*1983, Duitsland) is stemartieste, koorleidster en stem van het hart coach. In 2010 is zij op Codarts, Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam, met Cum Laude als zangeres in pop- en wereldmuziekzang afgestudeerd. Stephanie schrijft hartliederen en begeleid mensen bij het contact maken en tot uiting brengen van de stem van hun hart.

Als geen ander kent ze de kracht van de stem en het effect wat dit teweeg kan brengen. Als gepassioneerde koorleidster heeft zij expertise opgebouwd in zang, dynamiek en improvisatie. Als interdisciplinaire stemartieste schept zij uit een divers en groot aanbod aan klanken, muziekstijlen, instrumenten en bewegingen en verbindt zij spelenderwijs dans, theater en circus met haar stem- en klankvaardigheden.

Samen met haar vakkennis in de meest verschillende vormen van creatieve expressie biedt zij een solide basis op jouw unieke ontdekkingsreis naar de stem van jouw hart. Wat wil door JOU tot expressie komen en hoe wil JOUW stem van het hart zich manifesteren?

Kijk ook eens op haar website!

Of naar een item over haar in het programma Gernstl-Unterwegs van 26 december 2017 (30:05).

 

Pin It on Pinterest

Share This